XS SM MD LG XL

Hier een overzicht van opdrachten en projecten waar ik aan mee heb gewerkt

Pineapple Jazz Vormgeving

Pineapple Jazz Vormgeving is het bedrijf van Tijmen Schep. Tijmen is gespecialiseerd in ethical innovation en privacy design. Hij adviseert de kunstwereld in digitale kunst, is de auteur van het boek ‘Design my Privacy’ en spreker op diverse internationale congressen over privacy wetgeving en de inzet van nieuwe technologieën.

Meer info >>

Lokaal Spaanders

Roos Burger is van oorsprong kunstcurator. In haar restaurant Lokaal Spaanders brengt ze cuisine en een platform voor kunst

Meer info >>

De Onkruidenier

Jonmar van Vlijmen en Ronald Boer zijn kunstenaars in toegepaste landschapskunst en community art. Ze zijn bedenkers van nieuwe beroepen en maken alledaagse producten van onkruid.

Meer info >>

Sweet 70

is een ouderenproject van Nienke Algra, visagist. Sweet 70 is een community voor senioren uit Amsterdam Noord, met een nieuwe kijk op ouder worden!

Meer info >>

De Modestraat

De Modestraat is een broedstraat voor kunstenaars en een plek waar lokale ondernemers en wijkbewoners elkaar ontmoeten om samen te bouwen aan een betere omgeving.

Meer info >>

I Can Change The World With My Two Hands

Natascha Hangenbeek is kunstenaar en pionier van het eerste uur in stadslandbouw. Met haar concept van ICC streeft ze sinds 2010 naar een gesloten ecologische voedselketen in de stad.  

Meer info >>

JongeSla

Nies Medema is social entrepreneur en schrijfster. Ze schrijft reportages en boeken over Iran, China en Oost-Europa. Jonge Sla is haar multi media bureau dat startte als journalistiek bureau.

Meer info >>

Out of Thin Air

Micha de Haan is visueel kunstenaar. Hij is ontwerper en maker van grote en kleine ballonneninstallaties voor acts en evenementen.

Meer info >>

Monica van Rijn

Monica van Rijn is visueel kunstenaar en schilder. Naast haar schilderwerk en kunstinstallaties is ze conceptbedenker en kartrekker van College Art Tour en Dutch Art Tours.

Meer info >>